reede, 30. august 2024

Teretulemast Naerulinnu lasteaeda!

Foto kirjeldus ei ole saadaval.
📸 Taive Kikas

Meie traditsioonilised tervituskingitused uutele sõimerühma tulijatele on valmis ning ootel! 

Kingitused valmistas muusikaõpetaja Helme. Aitäh!

esmaspäev, 5. august 2024

Keskkonnahoid

Võib olla pilt järgmisest: tekst
📸 Marge Kirsipuu
 
Oleme astunud järgmise sammu keskkonnahoiu ja õige jäätmekäitluse teekonnal ning soetanud kiirkompostri biojäätmete aastaringseks kompostimiseks 💚
 
Biojäätmete sorteerimine ning nende käitlemine kohapeal aitab kaasa kasvuhoonegaaside tekke vähendamisele ja süsiniku (tagasi) mulda suunamisele. Kompost pakub mullale toitaineid ja aktiveerib mullaelustikku ning vähendab kastmise vajadust, kuna hoiab endas niiskust.
Kompostris valminud mulda saab kasutada peenardes, toalillede ja puude turgutamiseks ja multšiks. Kompost parandab ka mulla pH-d ja struktuuri, seega pole vaja juurde osta ega kasutada väetisi.
 
Kompostri soetasime osaliselt PRIA toetuse, kevadise taimelaada müügitulude ja Mesilaste rühma poolt lasteaia lõpu puhul lasteaiale tehtud rahalise kingituse eest.

reede, 2. august 2024

Õuealal on nüüd uued mudaköögid

 Võib olla pilt järgmisest: 4 inimest, jänesepuur ja tekst

Meie õueala on täienenud kahe vahva mudaköögiga.
Suurem, kahepoolne köök valmis meie enda tublide ja aktiivsete hoolekogu liikmete osavõtul, puidumaterjali varustamisel abistas Oravate rühma lapsevanem Kert Humal.

Võib olla pilt järgmisest: 4 inimest 

Väiksema mudaköögi sõimerühma alale ehitas Siilide rühma lapsevanem Meelis Reiss, ilusaks ja veekindlaks peitsis selle vabatahtlikuna meie vilistlane Hanna-Lii Urb. 
 
Lastel on rõõmu kui palju!