laupäev, 15. oktoober 2022

Räätsamatk Seli rabas


Õpetajate päeva puhul otsustati läbi viia meeskonnaüritus, mille eesmärgiks oli viibida värskes õhus ja liikuda ning kogeda midagi uut. Sel puhul võeti ette räätsamatk Seli rabas, kus matkajuht Argo jagas juhiseid räätsadega liikumise kohta ning peale seda suundusime rappa. 


Räätsadega rabas liikumine oli uudne kogemus kõigil osavõtjatel, kuid meeleolu ei langenud ka siis, kui jalad märjad olid või jalgealune veidi õõtsus. 



Ohtralt saadi teadmisi rabas elavate loomade, laugaste tekke kui ka rabas liikumise kohta. 


Kel vahepeal kõht tühjaks läks, sai noppida jõhvikaid, mida lauka ääres oli palju. Kohati lausa punetas ilusatest suurtest ja mahlakatest marjadest.



Mõned õpetajad võtsid aga ette matka laudteel, kus kõnniti laugaste vahel vaatetornini. Vaatetornist avanes neile lummavalt kaunis vaade päikeselisele Seli rabale.


Peale räätsa-laudtee matka, asuti ühiselt sööma imemaitsvat matkasuppi, milleks sel korral oli hernesupp. Supi valmistasid meie lasteaia tublid kokad.


Peale matka arutati ühiselt saadud teadmisi, emotsioone ning korrati üle kuuldud uued teadmised. Emotsioonid, mis saadi, olid väga head ning avaldati soovi ka edaspidi sarnaseid matku läbi viia.

📸Karin Abe, Laura Usai, Marge Kirsipuu, Anneli Seepter

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar