reede, 7. oktoober 2022

Sügisene spordipäev "Naerulinnu olümpia 2022"

 
📸 Marge Kirsipuu

Tuulisel, kuid päikesepaistelisel 7. oktoobril toimusid viiendad Naerulinnu olümpiamängud. Erinevalt varasematest aastatest, toimus pea kogu tegevus linnapargis. Mõõtu võeti sarnaselt varasematele aastatele järgmistel aladel: jooks, pallivise, hoota kaugushüpe ja rippumine. Võistlusalade vahel said lapsed proovida kolme jala jooksu, kus neil seoti paarilisega jalad kokku ning ülesandeks oli üheskoos lühike distants võimalikult kiirelt läbida, lisaks loobiti ka lendavat taldrikut.

Võistlused olid väga tasavägised ning suurepärase sooritusega üllatajaid oli mitmeid. Oli näha, et nii lapsed kui ka õpetajad pingutasid. Kõiki osalejaid premeeriti EOK torusalli ja diplomiga ning iga ala esikolmik sai ka Naerulinnu disainiga olümpiamängude medali kaela.

Tuju tundus võistluspäeva lõpuks kõigil hea olevat ning kuna tegevus toimus pargis, siis päevane sammu eesmärk sai ka paljuski tehtud. Nüüd aga ei miskit muud kui nautida liikumist, teha trenni ja oodata järgmist Naerulinnu olümpiat, et teha veelgi paremad tulemused!

Pildigalerii on leitav siit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar