reede, 5. mai 2023

Naerulinnu esindus 23. üle-eestilisel lasteaedade spordipäeval

📸 Ivi Kollo
5. mail toimus Tallinnas Audentese spordikeskuses 23. üle-eestiline lasteaedade spordipäev, kus sel korral osales ka Naerulinnu esindus, kuhu kuulusid 6 tüdrukut ja 6 poissi Siilide ja Mesilaste rühmast. Õpetajatena osalesid Georg Andres, Olena, Kadri ja Ivi. Kokku osales spordipäeval 432 last 36 erinevast lasteaiast üle-eesti - Paidest, Haapsalust ja Paldiski Naerulind olid kõige kaugemalt osalevad lasteaiad. Ülejäänud lasteaiad olid Tallinnast või Tallinna lähedalt.

Võistluspäev algas kogunemisega spordihallis, kus jagati võistluste kohta teavet ning seejärel rivistuti suurde rivvi, mille moodustasid iga lasteaia kolonnid ning seejärel võiski päevale alguse teha. Enne, kui võistlema hakkamist tehti ka soojendusvõimlemine

Soojendusvõimlemine
 Esimene ala oli teatejooks. Selles saavutati 12. koht. Seejärel toimus kombineeritud teatevõistlus, kus meil ei läinud just kõige paremini, aga see ei olnudki oluline.

Köievedu
 Edasi suundusid poisid köievedu läbima, kus meie poisid suutsid võita kaks köievedu järjest ning selles saavutati ühtlasi 10. koht.

Tüdrukute esindus maskottidega
Tüdrukutel oli seejärel osavusvõistlus algamas, kuid enne seda saime koos maskottidega ka pilti teha. Tüdrukute osavusvõistlusel tuli nii palli veeretada kui ka kotis hüppamist teha. 

Igal juhul see päev oli väga tore ning iga osaleja sai korraldajate poolt puuvilja ja TERE kohukese. Lisaks loositi kõikide lasteaedade vahel välja 10 torti. Naerulinnu lastel vedas ja nad said magusa „Lepatriinu“ tordi, mille andis üle olümpiavõitja Gerd Kanter.


Üldarvestuses saavutasime 25. koha 36 lasteaia seas ja me tegime seda esimest korda. Loomulikult on kõige olulisem osavõtt ja suurtelt võistlustelt saadud kogemused. Edaspidiseks on plaan nendel spordipäevadel osalemine Naerulinnule traditsiooniks muuta!👍 

Naerulinnu esindus koos olümpiavõitja Gerd Kanteriga


Suur aitäh meie väikestele sportlastele ja õpetajatele osalemise eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar